Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’ın voleybolcu kızları yükselişte

Seyhan’ın voleybolcu kızları yükselişte

Seyhan’ın voleybolcu kızları yükselişte

Türkiye Kadinlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor önceki gün Adnan Menderes Spor Salonu’nda karsi karsiya geldigi erteleme maçinda Yüregir Belediyespor’u 3-2 yenme basarisi gösterdi. Çekismeli geçen müsabakayi kazanma basarisi gösteren sporcularini kutlayan Antrenör Göksel Özbek, “ Yükselisimizi sürdürecegiz” dedi.

SON 3 MAÇI KAYBETMEDILER

Ligde oynadiklari son 3 müsabakayi kazanarak 8 puana sahip olduklarini ve grupta 4.sirada yer aldiklarini belirten Seyhan Belediyespor Kadin Voleybol Takim Teknik Sorumlusu Göksel Özbek, “ Yas ortalamasi 17 olan bir kadro  ile ligde mücadele ediyoruz. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Yüregir Belediyespor karsisinda alinan galibiyet moral motivasyonumuzu en üst seviyeye yükseltti. Artik bu karsilasmayi unutup Pazar günü konuk edecegimiz lider Viransehir Egitimgücü ile oynayacagimiz müsabakaya odaklanmak zorundayiz. Sporcularima güveniyorum. Kazanip hedeflenilen noktaya emin adimlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif  Kemal Akay’in da,her zaman destegini esirgemedigini belirten Özbek, “ Bizde bu destegin karsiliginda basarili sonuçlar elde ederek karsilik vermek istiyoruz. Baskanimiza,sporcularim adina tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli